Майката на Камата каза кой печели Евро 2020

Родителката на легендарния ни футболист не пропуска мач от турнира

Майката на Камата каза кой печели Евро 2020 | StandartNews.com

Братът на Христо Стоичков - Цанко призна, че не гледа мачове от 20 години. Той разкри и за своите амбициозни планове, свързани с бъдещето на България.

"Обмислям проект с неправителствена организация, която да включва хора, завършили в чужбина, и умственият им капацитет е на много високо ниво. Заедно ще следим отблизо и изкъсо как се развиват нещата след изборите", сподели той пред Нова.

Майката на Камата - Пенка пък прогнозира, че Англия ще спечели Евро 2020. Родителката на легендарния ни футболист не пропуска мач от турнира. 

"Аз съм земен човек, както и Ицо. В селото не съм майката на Христо Стоичков, аз съм душата", призна тя.

Пенка се е отдала на отглеждането на градината си и животните си. До центъра на селото леля Пенка ходи със старото колело на сина си Цанко.

"Сама поддържам тази градина – домати, краставици, помагачи нямам. Гроздето също сама си гледам, само после ми го карат до казана, за ракия", сподели майката на Камата.

Пенка разрки, че по време на пандемията се е пазила от Ковид с много мед и лимон. За щастие, вирусът я е прескочил. Тя споделя, че алкохол никога не е близвала, но не може без кафе и цигари. Пенка признава, че е била строга родителка, но никога не е лишавала децата си от нищо. Категорична е, че Камата и брат му са били синове за пример.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай