Мария Илиева: Да бъда майка е най-хубавият дар /Фото/

Певицата се показа два месеца след раждането

Мария Илиева: Да бъда майка е най-хубавият дар /Фото/ | StandartNews.com

Да бъда майка е най-хубавият дар, заяви Мария Илиева два месеца, след като роди второто си дете - дъщеря си София. Певицата публикува в профила си в Инстаграм нови снимки, от които се вижда, че тя отново е в перфектна форма.

"Майчинството е вълшебно изживяване - ежесекундно усещане за безусловна любов, понякога пълна с изпитания, страхове и изтощение, но несъмнено най-уютното място, което животът ми показа.

Открих невероятна сила в себе си и нови, неподозирани способности. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от щастие и благодарност! Изгарям от любопитство да разбера какви хора ще станат, ще бъда ли горда с начина, по който съм се справила с родителството... Дотук наблюдавам със задоволство какъв прекрасен батко е Александър и колко активно участва в грижите за София! Разтапящо e!

Мисля, че в ранното детско развитие е кодирана успешната личностна реализация и се опитвам с всички свои възможности да дам на тези двама сладури най-доброто от себе си.

Успех и поклон за всички супер мами, които отдадено обгрижват своите малчугани и окриляват мечтите им! Вие сте големите герои на съвремието!", изповяда се Илиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай