Мария Илиева чака момиче

Втората ми бременност е много по-спокойна, споделя звездата

Мария Илиева чака момиче | StandartNews.com

Мария Илиева най-вероятно чака момиче, стана ясно от гостуването на звездата при Георги Любенов. Водещият запита сина й Александър какво ще има - братче или сестриче, на което сладкото момченце отговори: "Сестриче". Майка му нито потвърди, нито отрече.

Певицата сподели, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи. "Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически".

"Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус", сподели Мария за участието си в "Порталът". Както стана ясно, тя е в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започва на 9 май. Тя благодари на режисьора и сценариста на филма. 

"Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите", каза още певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай