Мария Игнатова изплю камъчето за развода с Нойзи

Разделят ли се?

Мария Игнатова изплю камъчето за развода с Нойзи | StandartNews.com

Ексводещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова не се разделя със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, пише България днес.

"Не съм пускала молба за развод", категорична е в това русокосата красавица, която зли слухове спрягат за първата напуснала общия им дом с журналиста.

От дни се говори, че краят на брака на Мария и Нойзи е настъпил след пиянската изцепка на журналиста преди месец.

Игнатова не коментира деянията на мъжа си, но и не се е преместила от общото им гнездо в Драгалевци, където живеят, споделят близки на двойката.

Слуховете за разрив между двамата се захраниха от факта, че Игнатова се появи на наградите "Златна игла" сама без половинката си. За първи път откакто са заедно, от публиката не я гледаше влюбеният Нойзи. Според хора в обкръжението на Игнатова тя е поканила журналиста в залата, но Цветков решил, че не е редно да привлече внимание с негативната си моментна слава и затова предпочел да не присъства на събитието.

Въпреки това двамата са заедно, а приятелки на красивата Мария са категорични, че двамата с Нойзи се обичат безумно и това, че той е сглупил да кара пиян, няма да сложи край на брака им.

"По-скоро, ако той й изневери, тогава тя ще подаде молба за развод, отколкото сега. В момента Мария е плътно зад мъжа си", споделя близка до Господарката на ефира жена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай