Понеделник,

Мария Бакалова с трогателен жест. Как зарадва мама

От: Агенция Стандарт -
1273
Мария Бакалова с трогателен жест. Как зарадва мама
A
A
A

Мария Бакалова е избрана за БГ Модна икона в категория "Изкуство" на Академията за мода. Актрисата се включи със специално видеообръщение в ефира на bTV. Тя разкри кои са двете най-важни жени в живота й, формира вкуса и усета й към модата. 

"Тази награда искам да посветя на моята стилистка Джесика Пастър, която стои зад всяка една визия, която съм имала честта да облека" - сподели звездата от "Борат". 

Актрисата разказа, че откакто се е срещнала с нея, е започнала да учи защо се избира точно определена щампа и кройка, какво точно провокира дизайнера да създаде дадена рокля и т.н. 

Джесика Пастър стои зад всяка нейна визия, но, както допълни Бакалова, без да й посочва с пръст кое е праивилно и кое грешно, а просто допълвайки нейните желания. 

В ранното начало на живот на Мария обаче има друг важен човек, който й влияе. Това е нейната майка. Именно тя е другият човек, на когото актрисата посвети тази награда. 

"Мамо, откакто съм в тези интересни места и събития, забелязвам нещо, за което не си давах сметка преди. Когато бях малка, на 5-6 годинки и нямахме възможността да купим всяка една нова дрешка, точно ти ги прекрояваше, намираше начин да направиш нещата много по-готини - къде ще скъсиш ръкав, къде ще направиш подгъв, къде ще сложиш мънисто, камъче или перла... Ти създаваше изкуство!"

Мария Бакалова разкри, че именно благдарение на майка си още в ранна момичешка възраст се е докоснала до света на модата. Тя благодари на тези две важни жени в живота си и за това, че я държат за двете й ръце и й показват как светът става по-цветен. Бакалова сподели, че през последната година е имала възможността да се докосне до много интересни и провокативни рокли.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com