Марая Кери не е и чувала за Дженифър Анистън

Бърка я с Рийз Уидърспун

Марая Кери не е и чувала за Дженифър Анистън | StandartNews.com

Пише речите си на картончета

На връчването на наградите на сп. "Variety" преди няколко дни в хотел "Beverly Wilshire", Лос Анджелис,  отдаващи почит на силните жени на нашето време,. шест дами получиха отличия, като една от тях бе 49-годишната Марая Кери.

Певицата се качи на сцената, облечена в блестяща черна рокля с дълги ръкави и V-образно деколте, за да получи своята статуетка и да изнесе благодарствено слово пред множеството присъстващи в залата.

"Винаги, когато трябва да държа реч, вземам със себе си картончета, на които предварително съм я написала. Мониторите, от които трябва да чета, са далеч и не ги виждам. Преди малко речта на Рийз Уидърспун беше прекрасна", заяви още в началото изпълнителката на "We Belong Together".

Всичко щеше да бъде съвсем наред, ако преди нея всъщност не бе излязла... Дженифър Анистън, която също бе сред наградените, а колежката ѝ от предстоящия сериал "The Morning Show" - Рийз Уидърспун, дори не беше сред гостите на събитието.

С това Кери показа, че всъщност не знае коя точно е звездата от "Приятели" и не може да направи разлика между двете актриси. Но това не е първият път, в който тя не разпознава прочута личност. През 2006 г. тя учуди всички с изказването си, че изобщо не знае коя е Дженифър Лопес и освен че не я е чувала, също така никога не я е срещала. Тогава хората си помислиха, че вероятно между тях съществува конфликт, но латино дивата опроверга това твърдение, заявявайки, че макар да се познават, възможно е Марая просто да е забравила този факт.

10 години по-късно, обаче, Кери повтори някогашното си изказване на гала вечерята "Silver Circle". На репортерите, повдигнали отново темата за певицата с пуерториканска кръв, отговори, че все още не е наясно коя е тя.

По всичко личи, че явно Марая има някакъв проблем с името "Дженифър", без значение от фамилията...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай