Мафалда Сакскобургготски ще се омъжва за ливански доктор

Внучката на царя и Марк са обвързани от няколко години

Мафалда Сакскобургготски ще се омъжва за ливански доктор | StandartNews.com

Мафалда, най-голямата внучка на Симеон Сакскобургготски, е все така щастливо влюбена в младия и красив ливанец, който скоро ще се дипломира като лекар. Чаровната брюнетка, която от няколко години се е отдала на музиката и има хиляди последователи в социалните мрежи, и Марк Абуслейман са обвързани от доста време насам. Неотдавна дъщерята на принц Кирил честити на гаджето си рождения му ден в Инстаграм със сърчице към поздравленията си. Арт звездата сред третото поколение в династията и докторът  живеят заедно и той се чувства изключително комфортно сред членовете на голямата фамилия, коментират светски репортери. Двамата най-често споделяли ваканциите си с Кирил Сакскобургготски. Бизнесменът и бъдещият му зет са върли почитатели на сърфа и опъвали платната по Средиземноморието. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MAFALDA (@mafalda) на

В момента изпълнителската кариера на Мафалда е в застой заради пандемията, но клубовете на Острова отварят до дни, така че младата певица със сигурност ще продължи с гастролите си. Тя е завършила прочутия Музикален колеж "Бъркли" в Бостън. През 2015-а издава първия си сингъл "Don't Let Go", последван от първия й самостоятелен миниалбум „Daisy Chain“. Парчетата в него са разнообразни, защото авторката им не се ограничава - комбинира джаз, соул и фънк, черпейки вдъхновение от световната музика. Мафалда за първи път изпълнява парчетата си в зала "Сироко" в Мадрид.

„Беше невероятно. Реакцията на публиката беше страхотна - много по-добра, отколкото очаквах“, коментира тогава тя. „Американско списание определя стила ми като „тъмен поп“ - стои съвсем адекватно на музиката ми, а и когато  пиша песни, се опитвам да бъда, метафорично, разбира се, на „тъмно място“. Дори понякога да е тъжно - но ме вдъхновява и искам да отведа и слушателите си там“, споделяла е Мафалда, която е израснала в Лондон заедно с по-малката си сестра Олимпия и по-малкия си брат Тасило. Тримата често гостуват в Майорка, откъдето са корените на майка им Росарио, бившата съпруга на Кирил Сакскобургготски.

Мафалда създава собствена музика още на 14. Тя е на 17, когато на концерт осъзнава, че това е нейното бъдеще. През лятото на 2016-а е изненадата за рождения ден на великия дизайнер Валентино - момичето изпълнява на живо страхотна песен в „ Island “, частен клуб на ривиерата в Атина. През 2018-а хваща микрофона и за представянето на новата колекция на Майкъл Корс, който я кани след участието й в ревюто му на Седмицата на модата в Ню Йорк, където тембърът на Мафалда завладява Кейт Мос и останалите знаменитости сред публиката.

Неотдавна Борис, братовчедът на Мафалда, също предизвика онлайн коментари - за свой благороден жест. Той продаде на търг една от скулптурите си, за да подпомогне медиците от първа линия. 23-годишният син на Кардам, който е завършил Лондонския колеж за изящни изкуства в Уимбълдън, предостави печалбата на NHS Charities Together - асоциация, която включва повече от 250 благотворителни организации, свързани със здравната служба във Великобритания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай