Мадона с ново лице. Няма да я познаете (СНИМКИ)

Кралицата пусна снимки в Инстаграм, на които изглежда 20-годишна

Мадона с ново лице. Няма да я познаете (СНИМКИ) | StandartNews.com

Попиконата Мадона отново изуми феновете си. Втори ден те не знаят кое повече да коментират – косата и визията на 27-годишното й гадже Ахламалик Уилямс, с когото бяха изловени от папараците да вечерят в Лос Анджелис, или новото лице на самата Кралицата.

Мадона и Ахламалик попаднаха в обективите, отивайки на вечеря ръка за ръка. С тях бе и синът на певицата Дейвид.

63-годишната Мадона събра погледите с перфектните си форми. За вечерта тя бе  избрала лилав гащеризон в стил леопард и кройка на пижама и боти с висока платформа. За да не замръзне, певицата бе с дълго черно палто върху гащеризона и бе завършила визията си тъмни очила.

Ахламалик пък бе небрежен - в черно сако и дънки, носеше и светли маратонки. Дейвид бе предпочел дрехи в ярки цветове: синьо сако, зелена тениска и панталон с щампа.

Връзката на Мадона с 27-годишния танцьор Ахламалик  е от 2019 г. Те се запознават много по-рано - през 2015 г., когато Ахламалик работи със звездата като танцьор.

В същото време феновете на Мадона обсъждат снимките й в Инстаграм, на които звездата изглежда 20-годишна. Тя е буквално с ново лице и мнозина се питат тя ли е изобщо.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай