Любовни неволи във "Фермата"

Даяна заряза фокусника заради пилота

Любовни неволи във "Фермата" | StandartNews.com

Страстите са нажежени на макс тази седмица във "Фермата". Фокусникът Данчо като че ли забрави за посещението на годеницата си, по време на което двамата си обещаха да са завинаги заедно и отново насочи вниманието си към актрисата Даяна. Фермерите имаха задача да опишат идеалния си партньор, използвайки външните белези и вътрешните качества на участниците в шоуто. Общинският съветник от Габрово не се поколеба и даде за пример любимата си актриса.

"Даяна, ти за мен си перфектната жена, мечта, която съдбата ми изпрати. Харесвам те просто такава, каквато си! Заради голямото ти сърце, заради аурата, която блести около теб, заради усмивката ти", заяви категорично Данчо, знаейки, че годеницата му най-вероятно гледа от вкъщи. Уви, Даяна не върна милия жест. Тя призна, че фокусникът има перфектни устни и прическа, но предпочита сините очи на гвардееца Калоян и мускулестото тяло на пилота Петър.

След това Даяна реши да се отскубне от обятията на Данчо, с когото са неразделни, откакто влязоха във "Фермата". "От началото на шоуто никога не съм била без Данчо. Искам да видя как се чувствам без него, какво мога да направя сама и с кои хора ще си пасна", коментира брюнетката и се отдаде на компанията на гайдаря Стоян, като двамата вече делят един покрив като ратаи в мизерна дървена колиба. 

Но приключенията на Даяна не свършват дотук. Тя прекара доста страстна нощ с човека, който за нея има перфектно тяло - Петър. Актриса не за първи път хвърля око на пилота. Преди няколко седмици тя хубаво опипа мускулестия авиатор по време на игра на "Сляпа баба". Сега двамата нажежиха обстановката още повече. Даяна и Петър се насладиха на романтична мексиканска вечеря, която авиаторът спечели като награда за доброто си представяне в стопанството. Актрисата и пилотът се отдадоха на страстни танци и телата им бяха вкопчени едно в друго. Петър върна жеста на Даяна и хубаво се възползва от ситуацията, опипвайки задните й части. 

"Даяна е мой тип жена, изключително красива и нежна. Видях в очите й искра, усетих химия. Накарах я да лети, защото съм добър капитан", заяви Петър след края на вечерта. "В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува - умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен", доволно коментира Даяна.

По време на цялата гледка на Данчо не му остана нищо друго, освен да наблюдава ревниво. Той за пореден път изрази силните си чувства към актрисата и остана крайно огорчен от събитията през вечерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай