Любовен триъгълник във Фермата

Пилотът Петър и актрисата Даяна Ханджиева преживяха страстна латино вечеря, чака се реакцията на ревнивия Данчо

Любовен триъгълник във Фермата | StandartNews.com

Любовен триъгълник се заформи във Фермата, след като пилотът Петър и актрисата Даяна Ханджиева преживяха снощи страстна латино вечеря с танци и летящи флуиди. Авиаторът спечели вечерята като награда за добре свършената работа в стопанството. И категорично отказа да покани доскорошната си любимка Хепи Ванче. Избра Даяна, което предизвика луда ревност в магьосника от Габрово Данчо.

След като останаха сами, Даяна и Петър поприказваха, след което актрисата каза, че и се танцува и буквално покани Петър. От този момент до края на вечерта двата само се прегръщаха във вихъра на страстните танци. Докато актрисата въртеше ханш под звуците на горещите ритми, пилотът я притискаше до тялото си, опипваше задните й части и драскаше лицето й с брадата си.

"Даяна е мой тип жена, изключително красива и нежна. Видях в очите й искра, усетих химия. Накарах я да лети, защото съм добър капитан“, похвали се авиаторът след края на вечерта. Даяна също не спести комплиментите си за представянето му. „В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува - умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен“, заяви доволно Ханджиева, докато влюбеният в нея фокусник Данчо се измъчваше от ревност далеч от компанията й. Тази вечер се очаква реакцията му. Снощи, с ясното съзнание, че годеницата му Камелия го гледа, той открито призна, че е влюбен в Даяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай