Любовен обрат за Лора Инджова

Преди повече от година тя прекрати романса си с бившето си гадже, който беше оператор от БНТ

Любовен обрат за Лора Инджова | StandartNews.com

На крилете на любовта се носи водещата Лора Инджова. Красавицата, която преди време води сутрешния блок пo Нова тв, има нов мъж в живота си. Връзката им е съвсем прясна. Лора е заедно с новия си любим едва от няколко месеца. Пред близки в нюзрума на "Нова нюз", където сега е водеща, Инджова разкрила, че има човек до нея.

Преди повече от година Лора прекрати романса си с бившето си гадже, който беше оператор от БНТ. Въпреки, че той бе значително по-възрастен от нея, това изобщо не притесни журналистиката. Месеци след раздялата им Инджова среща нов мъж, с когото е готова да изживее живота си. Новият на водещата също е по-възрастен от нея, пише столичен ежедневник.  

Любимият на телевизионерката заемал ръководна позиция в чужда компания, похвалила се тя пред близки приятелки. Двойката била запалени пътешественици. За краткото време, в което са заедно, Лора и новото й гадже обиколили не една и две дестинации.

За последно Инджова и гаджето й били на романтична екскурзия в чужбина. От публикуваните от нея фотоси се разбира, че са били на море, но Лора все още не иска да разкрива самоличността му и го показва само в гръб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай