Любимец от "Игри на волята" и топ сексоложка влизат в Hell’s Kitchen

Наталия Кобилкина също ще участва в кулинарното шоу

Любимец от "Игри на волята" и топ сексоложка влизат в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Култовият участник от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо и популярният семеен терапевт Наталия Кобилкина влизат в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Те ще бъдат част от звездния отбор в Кухнята на Ада. Златните кулинари ще участват в готварски битки срещу отборите на червените и сините и ще излъчат втория звезден победител в най-горещото кулинарно риалити в българския телевизионен ефир.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова - Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Талантливата Изи, която има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и 5 издадени книги, е най-младият участник в отбора на златните.

“Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален“, разкрива шеф Ангелов за златния отбор.

Шестият сезон на Hell’s Kitchen започва през февруари по NOVA.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи