Любима жена се завърна при Сашо Кадиев

София Бобчева отново влиза в комедията „Игра за двама“

Любима жена се завърна при Сашо Кадиев | StandartNews.com

Още една обичана от Александър Кадиев красавица затвърждава позиция в дамския клуб на актьора и тв водещ - София Бобчева се завръща в общия им спектакъл „Игра за двама“. Шеметната блондинка, която наскоро стана майка, излиза на сцената в „Сълза и смях“ на 24 март и 4 април. Докато тя беше в отпуск заради бебето, Кадиев направи дует със Стефани Ивайло, нашумяла покрай сериала „Татковци“. Сега двете ще се редуват, защото Кадиев не може да се лиши от нито една фурия в обкръжението си. Стефани Ивайло застъпва в Габрово на 16 март (Зала „Възраждане“) и в Бургас на 23 март (Културен дом НХК). 

Комедията на Иво Сиромахов с режисьор Златомир Молдовански разкрива вечния конфликт между мъжа и жената, представен в осем съвременни двойки. Разкрива и че във войната между половете няма победители. Актьорите се преобразяват пред очите на публиката, пресъздавайки познати типажи от днешната действителност - фитнес инструктор, фолкпевица, телевизионен водещ, социоложка, политик, астроложка, продавач на автомобили на старо... „Игра за двама“ е преживяване, което не е за изпускане – екшънът е от класа, пинг-понг диалозите доставят удоволствие на зрителите, а актуалните дебати са наситени със солидна доза ирония. 

Александър Кадиев и София Бобчева са ученици на Стефан Данаилов и стари приятели. Те са железен тандем, който може да побърка зрителите от смях. Стефани Ивайло, която завършва при Боньо Лунгов в НАТФИЗ, пък умее да бъде атрактивна по неповторимия за кукловодите начин.       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай