Лудница от коли задръсти Калотина

Лудница от коли задръсти Калотина | StandartNews.com

София. Утре се очаква засилен трафик на ГКПП-Кулата. Създадена е организация за осигуряване на максимален пропускателен режим на работа на пункта, съобщиха от МВР.

Към  12 часа днес на ГКПП- Калотина потока на излизащи автомобили от Р България към Р Сърбия е изключително интензивен. По-бавната обработка на пътниците от сръбска страна е причина за натрупванета на автомобили между двата гранични пункта. От Гранична полиция препоръчват  използването на обходен маршрут през ГКПП-Брегово и ГКПП-Връшка чука.


Утре се очаква засилен трафик на ГКПП Кулата / Промахон. Между българските и гръцките гранични власти е проведена среща, на която е взето решение за създаване на организация за оптимален пропускателен режим на работа. Влизащите в страната ни моторни превозни средства ще бъдат обслужвани на 4 трасета. От българска страна са осигурени допълнителни гранични наряди, които да подпомагат дейността на пункта. Гранична полиция припомня, че гражданите пътуващи от Р Гърция могат да използват и маршрут гр. Драма – ГКПП-Илинден - гр. Г. Делчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай