Луд фен атакува Ариана Гранде

В джоба му имало любовна бележка

Луд фен атакува Ариана Гранде | StandartNews.com

Ариана Гранде за малко да се окаже в компанията на неканен гост. Вманиечен фен на певицата посред бял ден е успял да мине през охраната на имота й, за да стигне до входната врата на звездата, на която учтиво почукал. Според анонимни източници за „TMZ“, младият мъж обаче бил посрещнат от домоуправителя, който се обадил в полицията. Властите се отзовали бързо, а по време на ареста младежът се е изплюл по служителите на реда. В джоба на момчето била намерена любовна бележка, на която имало и напътствия как се стига до дома на Гранде. Лудият фен бил прибран по обвинения за влизане с взлом и телесни повреди - в резултат на плюенето. След инцидента младата звезда и майка й са подали молба за ограничителна заповед срещу „похитителя“.

Напоследък Ариана няма късмет. Само преди две седмици тя стана жертва на телефонна „шега“. Полицейски патрул беше изпратен до дома й, след като в районното получили предупреждение за престрелка – всичко, за щастие, било измама. Това обаче се случва за втори път и служителите на реда са започнали разследване по случая.

Междувременно се разчу, че Гранде е намерила следващата си любов. Отново от „TMZ“ предадоха, че новото гадже на певицата е младият брокер на недвижими имоти Далтън Гомес и двамата всъщност излизат от известно време. Двойката е била забелязана напоследък да интимничи на публични места и според феновете на Гранде сега двамата са се изолирали заедно в дома на певицата. Звездата качи няколко снимки в Инстаграм, на които последователите й твърдят, че именно Далтън присъства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай