Лошо. Световна звезда прецака момиче в Стани богат!

Какво се случи с младата участничка

Лошо. Световна звезда прецака момиче в Стани богат! | StandartNews.com

Млада участничка си тръгна с 500 лева от "Стани богат", след като се предовери на жокер "Обади се на приятел", който обаче я предупреди, че не е сигурен в казаното от него.

При влизането си в студиото Гергина Филипова бе представена като дистрибуторка на козметични продукти, която мечтае да стане здрава и богата бабичка.

След като мина без проблеми през първите пет въпроса тя стигна до питането за 1000 лева, което бе следното: "Кое превръща кражбата в грабеж според правната дефиниция на двете престъпления?", а опциите бяха "Употреба на сила", "Броят на жертвите", "Стойността на кражбата" и "Часът на деянието". Тя се насочи към стойността на кражбата, но избра публиката да й помогне. Зрителите в залата дадоха над 80 процента на отговор "А", който бе верният.

Седмият въпрос отново се оказа непосилен за нейните познания и тя трябваше да ползва жокер. Питането бе "Коя е държавата, в която се консумира най-много кафе в света?" - Сърбия, САЩ, Финландия или Непал. Билалов й подсказа, че не говорим за абсолютна стойност, а за критерия "глава от населението". Тя избра да ползва жокер "50:50". Компютърът остави Финландия и Непал в играта, тя избра скандинавската страна и това се оказа верният отговор.

Осмият въпрос за 3000 лева бе "В каква област, освен музиката, експерт е китаристът на британската група "Куийн" - Брайън Мей?". Възможните опции тук бяха "Астрофизика", "Изобразително изкуство", "Медицина" и "Психология". Гергина призна, че не слуша британската рок група и не знае отговора. Затова реши да използва и последния си жокер - "Обади се на приятел".

Водещият се обади на Крум Младенов, който й каза, че е изобразително изкуство, но не е сигурен. Тя реши да му се довери, въпреки че Билалов акцентира точно на това, че приятелят й сам е казал, че не е много сигурен. Филипова посочи "Изобразително изкуство", но верният тук отговор бе "Астрофизика" и тя си тръгна с 500 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай