Лошо! Коцето със здравословни проблеми

Певецът отмени ангажимент

Лошо! Коцето със здравословни проблеми | StandartNews.com

За пореден път попфолк певецът Константин има проблеми със здравето. Наложи се да бъде отменена изява в неговото заведение в столицата. Въпреки вичко Коцето се появи на сцената, за да обяви тъжната новина, че не може да пее. 

Фолк идолът разкри, че има сериозен проблем с дихателните пътищата и няма да може да изпълни ангажимента си. Видимо той не изглежда добре и говори с големи усилия, видяхме на клипче от въпросната вече. 

Въпреки това, той реши да се появи на сцената, предоставяйки на почитателите си възможност да го видят лично. Това демонстрира не само силата на волята му и ангажираността към публиката, но и също така и уважението му към тях.

Мениджмънтът на клуба, в който беше насрочен концертът, обясни, че ще опитат да насрочат нова дата още през този месец с цел да компенсират феновете му. Това ще даде възможност на почитателите на Константин да се насладят на неговите изпълнения, въпреки неочаквания проблем със здравето.

Все още не е съвсем ясно дали Константин ще отмени още участия в бъдеще или ще изчака да види как се чувства. Той е известен с проблеми с гласа си, но винаги е бил един от изпълнителите, които пеят на живо. Времето ще покаже дали здравето на фолк звездата ще му позволи да продължи да радва феновете си със своите изпълнения

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай