Лолита намекна за сватба с Гришо. Вижте как

Направи го в социалните мрежи

Лолита намекна за сватба с Гришо. Вижте как | StandartNews.com

Пореден намек, че отношенията с първата ни ракета Григор Димитров стават все по-сериозни, направи дамата на сърцето му. Лолита Осмнова пусна загадъчен пост в социалните мрежи. Лолита прикова вниманието на феновете си със снимки на сватбени рокли на знаменитости. Това става броени дни, след като красивата милионерка бе в България за 30-ия юбилей на Гришо, запозна се с майка му Мария и й се похвали с годежен пръстен от Григор.

ВИЖ ОЩЕ: Лолита показа пръстен от Гришо. Мирише на годеж/ФОТО/

Снимките, които Лолита пусна...

В началото на годината по същия начин Лолита намекна именно за пръстена в мрежата. Преди Свети Валентин тя публикува снимки на годежни пръстени, а после се оказа, че едно такова класическо бижу с диамант краси изящните й пръсти.

ВИЖ ОЩЕ: Лолита чака годежен пръстен от Гришо

Сега историята се повтаря. Нищо чудно Гришо и Лолита скоро да ни изненадат със сватба и именно това да е била целта на общата им визита при семейството на Димитров за рождения му ден.

Лолита вече има една сватба зад гърба си. През 2017 година тя се омъжи за сина на олигарха Алберт Авдолян - Гаспар. Сватбата се провежда в "Долби тиътър" на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар"-и. Предполага се, че за сватбата са похарчени между 10 и 25 милиона долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай