Лолита и Гришо: любимци на папараците в Монако

Барът в „Отел дьо Пари“ и ресторант „Елса“ са сред предпочитаните локации на българина и рускинята

Лолита и Гришо: любимци на папараците в Монако | StandartNews.com

Григор Димитров и Лолита Османова са сред топ двойките в Монте Карло. Папараците в най-лъскавия квартал на княжество Монако обожават да преследват българина и рускинята, които винаги са като слезли от корица на списание. Когато режимът на Гришо го позволява, той води гаджето си на няколко култови места. Сред тях е и барът в „Отел дьо Пари“, който не затвори дори по време на продължителния ремонт в мега луксозния хотел. В лобито, където са снимани сцени от „Железният човек“ и лентите за Джеймс Бонд, питиетата са едно от друго по-изискани и скъпарски. Терасата на знаменития ресторант „Елса“, на която човек се чувства като на палуба, защото тя буквално виси над Средиземно море, също е предпочитана локация от Димитров и изгората му. Органичните ястия и звезда „Мишлен“ гарантират тоталното качество на кулинарните им удоволствия. Но въпреки че се хранят изключително внимателно, и двамата опитаха тортата с националния флаг, която Гришо получи за ЧРД. Неслучайно Лолита нарича избраника си „моят партньор в престъпленията“. А дали към тях може да се причисли и тайният годеж, за който всички говорят, засега може само да се гадае. Още повече, че Лолита вече беше омъжена веднъж. Основният въпрос обаче е друг – как така бащата на Лолита е разрешил тя да се държи твърде „обещаващо“. Възможните отговори сигурно са повече от два, но първите, за които се досещаме, биха звучали приблизително така: или  енергийният магнат Елдар Османов е вдигнал ръце от дъщеря си, или двамата не смятат, че визитата й в Хасково звучи достатъчно ангажиращо. Но е трудно да се повярва, че един от най-богатите хора в Русия и Европа е изпуснал от контрол чедото си.

И децата знаят, че първият брак на красавицата, притежаваща отлична диплома от Московския университет, където завършва "Международни отношения", е уреден от родителя й. За никого не е тайна, че бизнесдамата и шеф на Luxury international magazine - месечно списание, което излиза на английски и руски език в 7 държави, се омъжи по сметка и се разведе по още по-голяма сметка, подписана от татко й. Тогава Османов и вече бившият му сват Алберт Авдолян харчат 25 милиона долара за венчавката и купоните на отрочетата им, като шоуто се случва в „Долби тиътър“ в Ей Ей, където раздават Оскарите. И както се полага на подобна церемония, за младоженците и техните гости пеят Лейди Гага и Ксения Собчак, долетяла от в Ел Ей с частен самолет. Продължението също е тиражирано до безкрайност – смята се, че Османов дължи около 6 милиарда рубли на Авдолян, чието състояние според „Форбс“ е около 800 милиона долара, но понеже няма как да му върне заема, между наследниците им всичко е свършено. Заради всички тези случки в стила на „Богатите също плачат“, е повече от странно как Османов не е договорил следващо подходящо бракосъчетание за момичето си, а му позволява да се диви на уникалните фрески в Боянската църква и да се прегръща с Мария, майката на Гришо.  "Много харесвам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си", заяви още тя и хвърли всички в оркестъра.        

Не че Димитров досега е бил с бедни моми без зестра – и Мария Шарапова, и Никол Шерцингер винаги са били от най-изгодните партии сред ергените в джет сета. Но не ги е водил в Хасково. Преди да се прехласне по мускулите и чара на нашето момче, Лолита пътува насам-натам, обяснявайки, че е "посланик на Монако". Дори се опитва да играе тенис, но получава контузия. “Бях на 8, когато ме пратиха на корта. През следващите 10 години никой не ме виждаше освен родителите ми - и то не всеки ден. Няма радост в това да тренирате по три пъти на ден от 9 часа сутринта. Започнах да мразя спорта - непрекъснати разходи, полети, нерви, липса на сън”, разказвала е в социалните мрежи рускинята. Според таблоиди в бившия СССР тя се увлича по киноиндустрията, след като няколко пъти излиза на вечеря с Леонардо ди Каприо. Но вездесъщият й татко не одобрява флирт с мъж, който "би използвал богатството й". Това, разбира се, е повече от странно, защото кинаджията не само е изключително богат, но си плаща данъците, не дължи милиони на когото и да било, няма проблеми с правосъдието – за разлика от Османов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай