Линдарева припадна

Линдарева припадна  | StandartNews.com

Приключенията в Къщата скапаха скандалната моделка

Моделката Зорница Линдарева, известна покрай любовните си триъгълници и участието си във ВИП брадър, бе откарана с линейка в болница. Хубавицата припаднала малко след участието си при Гала в "На кафе". Бившето гадже на Тачо изгубила съзнание, а от екипа на риалитито веднага се обадили на 112.

"Почувствала се е внезапно зле днес сутринта, едвам е изкарала интервюто при Гала. Наложило се да я пръскат с вода, за да е на себе си. Просто тя не се е хранила от днес и рязко й е паднало нивото на кръвната захар", разкриха присъстващи на обезпокоителната сценка. Стресът в Къщата не се отразявал добре на моделката и фокусът върху личния й живот буквално скапал нервите й. Освен всичко Линдарева имала дълги битки с булимията и все още не се храни особено активно. Зорница от няколко дни се клела, че повече няма да разкрива драмите си пред народа и искала да заживее пак като преди - без фокус върху живота й.

Тейлър Суифт изтегли свои песни от нета

Тейлър Суифт, чийто албум излезе миналата седмица и се очертава да бъде сред най-добре продаваните за последните години, изтегли всичките си песни от музикалната платформа "Спортифай". Сайтът, който досега даваше достъп до почти целия каталог от композиции на кънтри поп звездата, вече предлага само няколко нейни парчета. Продуцентите на Тейлър смятат, че "Спортифай" и подобните на него носят малко приходи и отказват публиката от купуването на албуми. В блога си музикалната платформа изразява разочарование и посочва, че близо 16 милиона от неговите 40 милиона потребители са слушали парчета на Тейлър Суифт през последните месеци.

Джей Ло за първи път разкрива лични тайни

в мемоарите си "Истинска любов". "Никога не съм имала посинено око или разцепена уста. Но съм била във връзки, в които съм малтретирана по един или друг начин - психически, емоционално, вербално. Душата ми страдаше заради начина, по който моят любим се държи с мен. След раздялата с Бен Афлек сърцето ми беше разбито за първи път", споделя звездата.

"Симпли ред" се завръщат със световно турне

за 30-ата годишнина от създаването си след петилетна пауза. Съобщи го Мик Хъкнъл, фронтменът на бандата. Под логото "Голяма любов" те ще стартират първо в десет града в Германия, а след това в 8 други страни, като за Великобритания и Ирландия динозаврите са планирали 14 концерта. Турнето ще завърши с два лайфа в лондонската "О2 Арена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай