Лили взе крайно решение, какво става

Преди концертите й в София

Лили взе крайно решение, какво става | StandartNews.com

Легендарната Лили Иванова спря да говори. Примата прави това, за да пази гласа си за големите предколедни концерти на 15 и 16 декември. Лили има практики и ритуали преди големи изяви, които стриктно спазва вече години наред. Една от тази практики е да говори колкото се може по-малко непосредствено преди сериозни изяви, каквито са тези в края на годината.

Последните репетиции вече минаха, вече е време за мълчание.

Причината за това е проста - да запази състоянието на гласните си връзки. Намалявайки разговорите, певицата се предпазва и от вероятността да пипне някой вирус, особено в тази част на годината.

Мълчанието не е единственият трик, който кралицата на естрадата използва, за да има здрав и силен глас. За закуска примата на естрадата хапва само мед. Пчелният еликсир смазвал гласните връзки и подпомагал пеенето, особено сутрините, когато гърлото е пресъхнало от дългия сън. В меда има и много антиоксиданти, които предотвратяват възпалението. А с възпалено гърло не може да се пее.

Изпълнителката на "Ветрове" също не пропуска и добре да се наспи. Сънят е изключително важен за певицата. Въпреки че в напреднала възраст спането става все по-трудно и кратко, Лили държи да бъде поне 8 часа под юргана. За да има най-качествената почивка, русата сирена си осигурила чаршафи от естествена коприна.

Скоро певицата пусна няколко фотоса от последните репетиции, където съсредоточено прави последни преговори на хитовите си песни заедно с оркестъра си. Оттогава Лили със сигурност вече е влязла в специалния си възстановителен период, където трябва да обръща внимание само и единствено на своето здраве.

В навечерието на концертите си емблематичната звезда пусна цял коледен комплект на промоция. В него се включва последният й албум, тениска със силуета на певицата, както и автобиографична книга с личен автограф, пише bgdnes.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай