Лейди Гага се завърна триумфално

Новият й албум вече е №1 в 58 държави

Лейди Гага се завърна триумфално | StandartNews.com

Лейди Гага представи дългоочаквания си шести албум „Chromatica“ с 16 нови песни и зашеметяващи дуети. Още с премиерата си новият албум се нареди под #1 в класациите на iTunes в 58 държави.

С „Chromatica“ Гага отново заема поп трона си и предлага лятното поп-денс бягство, от което светът се нуждае точно сега. И този път тя не пропуска да разкаже за чувствата си. Много моменти в албума хвърлят суров, честен поглед върху живота й.

„По-добре да съм суха, но поне съм жива“, пее звездата в дуетното си парче с поп дивата Ариана Гранде – „Rain On Me“. И отнесено към ситуацията в света в момента, това парче внася позитивизъм и провокира мисли за благодарност за това, което имаме, въпреки обстоятелствата. Парчето е най-големият дебют на 2020-а в Spotify, след като директно се изстреля до #1 в „Global Spotify Chart“ и в класацията на САЩ. „Rain On Me“ зае върха и в iTunes в над 29 страни, както и в глобалната класация на Apple. Песента е рекордьор в историята на Spotify като най-стриймвания за ден дует на артисти-жени. Екстравагантното видео към песента е гледано над 60 милиона пъти.

Сред колаборациите от висок клас в албума са и съвместните парчета на певицата с момичешката #1 K-Pop група Blackpink („Sour Candy“) и с дългогодишния й приятел Елтън Джон („Sine From Above“). Дуетът й с Blackpink вече е #1 в iTunes в 53 страни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай