Лена и Миро заведоха бебето на чудно място

Ето как двойката прекара празниците

Лена и Миро заведоха бебето на чудно място | StandartNews.com

Морски снимки пуснаха в социалните мрежи Лена Бориславова и Мирослав Иванов. Те са на морския бряг, а Миро носи на гърдите си дъщеричката им Деа.

„Да бъдем здрави! Да бъдем щастливи! Да бъдем по-човечни! Нека през Новата 2024 мислим повече със собствените си глави, а не със страховете си; мечтаем и действаме смело, вместо само да се оплакваме и критикуваме, и бъдем по-добри личности! Вдъхновяваща 2024 за всички!“, пожела Лена на последователите си в социалните мрежи.

Тя, Миро и малката Деа прекарали коледните празници прекарали в родния град на Мирослав – Ямбол, където били на гости на родителите му Николай и Димка.

Новогодишната нощ Лена и Миро обаче не посрещнали с роднини и близки, а само двамата, и то насред центъра на София. Очевидци споделят, че са ги забелязали да крачат забързано на метри от старата сграда на парламента, устремени към площад „Александър Батенберг“, където имаше празничен концерт.

Дъщеричката им обаче не била с тях, а вероятно е била поверена на грижите на майката на Лена, която изключително ѝ помага, за да може Бориславова да продължава да бъде повече от активна в партийните дела.

Очакванията на всички близки и приятели на годениците е през 2024 г. най-после да минат под венчилото и да узаконят 11-годишната си връзка. Самата Бориславова неотдавна сподели, че са имали избрана дата и място за сватба, но плановете им са били осуетени от Ковид пандемията, а по-късно и от бременността ѝ. Сега обаче пред тях вече няма да има пречки най-после да си кажат заветното „да“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай