Легендарен БГ певец се върна на сцената. Феновете втрещени!

Защо се стигна до тази реакция

Легендарен БГ певец се върна на сцената. Феновете втрещени! | StandartNews.com

Георги Христов, който се слави с един от най-красивите гласове в родната естрада, се завърна на сцената след известно прекъсване. И макар феновете му да го чакаха с нетърпение, се втрещиха  от вида му.

В последно време певецът е отслабнал драстично, а смущаващата му визия тутакси провокира феновете му да попитат дали не е изпаднал в крайност с диетите и вече не страда от анорексия, пише "Ретро".

Христов винаги е поддържал физиката си в топформа, но напоследък сякаш е преминал здравословната граница, смятат почитателите му.

"Краката му са тънки като солети, лицето му е вдлъбнато и изпито. Поне гласът му си е все така велик“, пишат в социалните мрежи фенове на естрадната легенда. Ако сред мъжете в гилдията Лили Иванова има аналог по воля, то това е именно Георги Христов.

Също като примата той от десетилетия спазва спартански хранителни режими, брои всяка калория и се подлага на зверски диети, за да харесва образа си в огледалото и да може да носи шикозните си и младежки тоалети.

Явно обаче е загубил представа за реалността, както се случва с много от хората, страдащи от прекалена суета.

През последните 5 години изпълнителят на "Черно и бяло“ разви и друга мания. Той е обсебен от силния тен и спокойно вече може да мине за цветнокож.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай