Сензационна промяна за легенда от "Оркестър без име"!

Направи го на 75 години

Сензационна промяна за легенда от "Оркестър без име"! | StandartNews.com

Комедийната звезда Антон Радичев, който преди броени дни навърши 75 години, се е оженил тайно за своята спътница в живота Емилия Боянова. Дамата, спечелила сърцето на актьора, е поетеса и двамата дълго време живееха на семейни начала. Отскоро обаче Радичев я нарича "моята съпруга“, издавайки, че са сключили брак под секрет, без за сватбата им да се разчува в актьорските среди, пише "Ретро".

Антон и Емилия отдавна обмисляли да узаконят връзката си, но не им се искало да правят пищни тържества, както е модерно сред младежите, защото смятали, че отдавна им е минала възрастта за купони.

Разбира се, полели повода на ресторант, за да им върви безоблачно в брачния живот.Меденият месец на семейството ще бъде в любимия и на двама им Созопол, където те отдъхват всяко лято. Радичев успява да уреди себе си и жена си с карти за творческата база на Народния театър, намираща се в Созопол, където артистите от трупата могат да почиват с близките си срещу символични суми от около 10 лева на нощувка.

Досега всяка година комикът от "Клуб НЛО“ прекарва почивката си с колегата си Георги Мамалев и неговата съпруга Ели.

"Тази година, за съжаление, няма да сме заедно. Той ще бъде предишната смяна. Не можахме да си засечем графиците“, съжалява Радичев, който вече е стегнал багажа за морето. В куфарите с жена му задължително слагат домашно кисело зеле и ракийка. Новата съпруга на актьора правела страхотни сарми, които той обичал да си хапва и зиме, и лете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай