Латинка Петрова смрази всички. Приятели я ужилили с много пари

Не успяла да си ги върне

Латинка Петрова смрази всички. Приятели я ужилили с много пари | StandartNews.com

Звездата на българската комисия Латинка Петрова смрази всички с изповед за предателството на свои приятели, които я ужилили с крупна сума.

„Преди известно време си дадох всички пари – около 10 000 долара, на приятели, но те не ми ги върнаха“, разказа Латинка Петрова. Ветеранката на Сатирата, която наскоро навърши 80, не е забравила случката, но не заради изгубените пари, а заради изгубеното доверие. „Не прощавам обида от близък човек и предателство. Предадеш ли ме веднъж, за мен си затворена страница“, категорична е именитата комедиантка.

Доброто сърце на Лоти, както я наричат в съсловието, било причина да се трогне от драмата в семейството на тези хора, в чието приятелство вярвала непоколебимо. „Те звъннаха да ми кажат, че остават на улицата, но било въпрос на дни да си стъпят на краката. Веднага им занесох сумата“, спомня си родената в  бобовдолското село Горна Козница актриса, предаде struma.bg.

„Не успях да си върна парите“, разкри Латинка Петрова. Единственият повод за радост, подчертава най-добрата приятелка на Георги Парцалев в гилдията, е само това, че безвъзвратната загуба на 10-те хиляди долара не се отразила фатално на семейния им бюджет със съпруга й – известния оперен певец Красимир Джонгалов, пише „България днес”.

„Нямаше фатални последици, защото децата много ни помагат“, споделя актрисата. Оттогава, твърди тя, „си имала обеца на ухото“. „Човек не бива да бъде щедър по отношение на случайни хора“, убедена е с днешна дата Латинка.

Звездата на българската комедия разказва още, че е направила опит да си върне парите по съдебен път. „Нищо обаче не се получи. Имах запис на заповед, но и тя не помогна. Оттогава нито ги виждам тези хора, нито ги чувам“, допълва тя.

Нямало е никаква пречка Петрова да си търси парите до дупка в съда, но по думите й в един момент „се уморила“. „Нямах сили повече, всеки ден тези хора ми се обаждаха, молеха се… Човещинка е. И аз махнах с ръка“, пощадила своите длъжници Лоти.

Топ комичката произведе и новината, че е одобрена за реклама в чужда телевизия. „Обадиха ми се от там и ми казаха, че излъчването започва през април. В клипа се рекламират спортни дрехи и аз играя рап там“, казва Латинка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай