Куршумът по Зорница след години тормоз

Куршумът по Зорница след години тормоз | StandartNews.com

Правят посмъртна психоекспертиза на ченгето убиец от Свидня

Семейни проблеми. Това е основната версия, по която работя криминалистите за убийството в Своге. В понеделник служителят от Районното управление на полицията в Костинброд Слави С. гръмна съпругата си Зорница и се самоуби.

От Областната дирекция на полицията в София потвърдиха за инцидента. По случая работи следовател от Окръжна прокуратура в столицата. Образувано е досъдебно производство за умишлено причиняване на смърт. Телата са изпратени за аутопсия във Военномедицинска академия. Предстои на по-късен етап да се направи послесмъртна съдебно-психиатрична експертиза на Слави.

34-годишната жена е била системно тормозена от ченгето, с което имат две деца - момиче в 10 клас и момче в пети, твърдят от "Блиц". Фамилията живеела в село Свидня. Преди седмица Зорница категорично решила да напусне насилника и избягала при родителите си в Своге. Там я открил Слави, който я извел с колата си в края на града и я гръмнал. После опитал да се самоубие и починал в болница. Полицаят е стрелял със законно притежаван пистолет. Според запознати все още не е изяснено кой точно е съобщил на телефон 112 за трагедията. Веднага след случилото се на мястото е имало униформени от Районното управление на полицията в Своге.

Според източници на "Блиц", Слави е племенник на общински съветник и бизнесмен. Униформеният работел преди време във Второ РПУ в София, а последно е бил на служба в Костинброд. Съпругата му Зорница била слънчева, общителна и лъчезарна, описват я съучениците й. Местните хора твърдят, че родителите на полицая били разведени и майка му от известно време не живеела в родното му село.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай