Куп знаменитости на поклонението на Дионисиев

Звезди от нашия обществен живот си взеха посмедтно сбогом с бизнесмена

Куп знаменитости на поклонението на Дионисиев | StandartNews.com

Видни представители на целия обществен живот на България се събраха, за да изпратят с "последно сбогом" Борислав Дионисиев.

Навръх националния празник 6 септември стана ясно, че журналистът и бизнесмен е починал след кратко боледуване.

Поклонението в столичната църква "Света София" обедини роднини, колеги и приятели от различни области - от представители на едрия бизнес, през познати лица от политиката до спортни величия и звезди от музикалната и модната сцена.

Сред опечалените бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, бившите министри Виктор Вълков, Даниел Вълчев, Мехмед Дикме, Васил Иванов-Лучано, Соломон Паси, Румен Петков и Вежди Рашидов, бизнемените Димитър Тадаръков и Пламен Бобоков, банкерката Петя Славова, бившият шеф на БНТ Константин Каменаров, легендата в леката атлетика Стефка Костадинова, една от емблемите в силните години на БНТ Янчо Таков и още много общественици и журналисти.

Борислав Дионисиев е една от легендите на прехода. Той е член е на Конфедерацията на едрите индустриалци и на Български бизнес клуб "Възраждане" от основаването на сдруженията, съответно през 1993 и 2001.

Член е на Конфедерацията на едрите индустриалци и на Български бизнес клуб "Възраждане" от основаването на сдруженията (съотв. 1993 и 2001). През януари 2005 г. става почетен консул на Малдивите в България със седалище в София.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай