Кървавата луна носи промени за три зодии

Явлението не вещае злини, а творчески подем

Кървавата луна носи промени за три зодии | StandartNews.com

Кървавата Луна или Супер Луна на 20 октомври е в знака на Овен, а 3 от зодиите ще се чувстват по необикновен начин на този ден.

Близнаци

Социалният живот на представителите на зодията ще е много обещаващ. Това е истински добре за тях, тъй като изключително много държат на приятелството. Хората Близнаци ще имат способността да изслушват проблемите на приятелите си, без ни най-малко да се натоварват от всичко това. По време на кървавата Луна ще се чувстват по един необикновен начин и ще бъдат дарени с творческо мислене и желание да преследват целите си.

Стрелец

Творчески период ще бъде за Стрелците. Енергията на Луната ще рефлектира върху тях и с интерес ще изучават всичко онова, което ги вълнува в живота. Много е вероятно дори през тази фаза на Луната Стрелците да открият своята голяма любов и да преживеят романтични моменти.

Водолей

Водолеите винаги са били дръзки и оригинални, когато говорим за идеи и мислене. Отново ще имат възможност да демонстрират безгранична креативност. Ще им е наистина лесно да разговарят с околните и ще успяват да изпъкват сред тях.

Сега е подходящ момент Водолеите да планират пътуване. Кървавата Луна ще ги зареди с положителна енергия.

Пълно лунно затъмнение се случва, когато Земята премине между Луната и Слънцето, хвърляйки сянка върху Луната. Трите небесни тела трябва да бъдат перфектно подравнени, за да се случи това. Суперлуна се случва, когато пълно или новолуние съвпада с най-близкия подход на нашия спътник до Земята. Това прави Луната да изглежда по-голяма. Орбитата на Луната е елипсовидна, а едната страна (апогей) е на около 50 000 км по-далеч от Земята от другата по-близо (перигея). Следователно, пълнолуние, което се случва близо до перигей, се нарича суперлуна. В този случай той е известен и като „суперлуната на цветята“, тъй като се появява, когато цветята се появят през пролетта на северното полукълбо

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай