Събота,

Кървавата луна носи промени за три зодии

От: редактори -
2686
Кървавата луна носи промени за три зодии
A
A
A

Кървавата Луна или Супер Луна на 20 октомври е в знака на Овен, а 3 от зодиите ще се чувстват по необикновен начин на този ден.

Близнаци

Социалният живот на представителите на зодията ще е много обещаващ. Това е истински добре за тях, тъй като изключително много държат на приятелството. Хората Близнаци ще имат способността да изслушват проблемите на приятелите си, без ни най-малко да се натоварват от всичко това. По време на кървавата Луна ще се чувстват по един необикновен начин и ще бъдат дарени с творческо мислене и желание да преследват целите си.

Стрелец

Творчески период ще бъде за Стрелците. Енергията на Луната ще рефлектира върху тях и с интерес ще изучават всичко онова, което ги вълнува в живота. Много е вероятно дори през тази фаза на Луната Стрелците да открият своята голяма любов и да преживеят романтични моменти.

Водолей

Водолеите винаги са били дръзки и оригинални, когато говорим за идеи и мислене. Отново ще имат възможност да демонстрират безгранична креативност. Ще им е наистина лесно да разговарят с околните и ще успяват да изпъкват сред тях.

Сега е подходящ момент Водолеите да планират пътуване. Кървавата Луна ще ги зареди с положителна енергия.

Пълно лунно затъмнение се случва, когато Земята премине между Луната и Слънцето, хвърляйки сянка върху Луната. Трите небесни тела трябва да бъдат перфектно подравнени, за да се случи това. Суперлуна се случва, когато пълно или новолуние съвпада с най-близкия подход на нашия спътник до Земята. Това прави Луната да изглежда по-голяма. Орбитата на Луната е елипсовидна, а едната страна (апогей) е на около 50 000 км по-далеч от Земята от другата по-близо (перигея). Следователно, пълнолуние, което се случва близо до перигей, се нарича суперлуна. В този случай той е известен и като „суперлуната на цветята“, тъй като се появява, когато цветята се появят през пролетта на северното полукълбо


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички