Кристина Димитрова пострада двойно от КАТ, няма на кого да се оплаче

На практика ѝ се наложило да плати глоба към КАТ два пъти

Кристина Димитрова пострада двойно от КАТ, няма на кого да се оплаче | StandartNews.com

Естрадната ни изпълнителка Кристина Димитрова се оплака, че на практика ѝ се наложило да плати глоба към КАТ два пъти. До абсурдната ситуация се стигнало, след като я хванали да шофира с превишена скорост, съобщава БЛИЦ.

Глобили я 100 лв. Условието било, ако плати в срок до седем дни, санкцията пада до 70 лв. Кристина Димитрова успяла да хване с един удар два заека – както да бъде изрядна към държавата, така и да спести 30 лв.

Съвсем наскоро обаче ѝ се наложило да вземе документ от НАП, че няма задължения. Оказало се, че в системата излиза неплатена глоба в размер на 100 лева. Платила я, за да реши проблема и да си вземе нужния документ. При проверката на плащанията си по-късно обаче певицата установила, че става дума за същата, платена преди, санкция.

По думите на служителката сега тя трябвало да се обърне към фонд “Безопасност на движението”, за да ѝ върнат 70 лв. А къде отиват уж спестените при първото плащане 30 лв. и изобщо разправиите, с които трябва да се занимава, защото някой не си е свършил работата? Това са най-важните въпроси, на които търси отговор Димитрова. Така комуникацията между българските институции явно тотално липсва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай