Крие ли Чарлз афера с Барбара Стрейзънд

На младини принцът е намирал актрисата за „ослепителна“

Крие ли Чарлз афера с Барбара Стрейзънд | StandartNews.com

Принц Чарлз сподели пред „Таймс“, че на младини е намирал Барбара Стрейзънд за „ослепителна“. Сега певицата и актриса върна комплимента и разкри пред Ай Ти Ви интересни детайли от първите срещи между двамата.

„През 1974 г. записвах нова песен в Сан Диего, когато той помоли за среща“ – споделя звездата. По това време тя е на 32, а Чарлз е на 26 и служи в кралския военно-морски флот.

„Чарлз дойде в студиото и му предложих чай. Помислих, че охраната ще се притесни дали няма отрова, но те не реагираха“, разказва носителката на две награди "Оскар".

„От този момент нататък станахме приятели и аз обичах да прекарвам време в кралските градини в Хайгроув, където участвах в благотворителни събития“, допълва тя.

При един от своите престои в Лондон тя забелязва в хотелската стая на своя асистент букет цветя. На въпроса кой ги е изпратил, той отговаря „Един фен на име Чарлз“.

Певицата веднага разпознава върху бележката печата на принца. Прави й впечатление също, че букетът не изглежда като от цветарски магазин, а като набран съвсем скоро от градина.

Барбара Стрейзънд уточнява, че контактите й с Чарлз са били преди той да срещне Даяна.

„Когато той дойде да гледа моето шоу, на сцената си помислих, че ако изиграя правилно картите си, мога да стана първата принцеса от еврейски произход“, признава певицата колкото на шега, толкова и сериозно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай