Край! Съдбовен ход на Кейт и Уилям, какво следва

Решението

Край! Съдбовен ход на Кейт и Уилям, какво следва | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са показали, че дните на дългите турове извън граница от името на британската монархия са отминали. Те ще продължат да служат на родината си и на краля, но основно на територията на Великобритания.

Уилям и Кейт са заявили, че ще се съобразяват първо с ангажиментите на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис в училище, и детската градина, твърди кралският експерт Джени Бонд пред OK!, пише lifestyle.bg.

Двойката предпочита да е край децата си докато растат и по-малко да разчита на помощта на бавачки. "Уилям и Кейт са звездите на кралското семейство. Млади са, освен това около тях витае едно специално очарование", коментира Бонд.

Тя напомня, че принцът и принцесата на Уелс са много популярни не само в родината си, но и в чужбина. И най-вероятно външно министерство все пак ще се възползва от този факт. "Но бъдещите им пътувания ще са доста по-кратки и по-натоварени", казва тя.

За сметка на това съвсем скоро започва международната обиколка на Чарлз и Камила като монарси на Великобритания. Сред дестинациите, включени в нея, са САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Пакистан, Бангладеш.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай