Сряда,

Край! Лъсна истината за Лили Иванова

От: Иван Влахлиев -
8745
Край! Лъсна истината за Лили Иванова
A
A
A

Снимка от времената, през които Лили Иванова е била олимпийска надежда по спортна гимнастика, стана истински фурор в мрежата.

Черно-белият кадър е слабо познат на феновете на изпълнителката на "Ветрове", но пък я показва в една нова светлина. 

Снимката е от далечната 1952 година и е направена в Русе. Тогава Лили е едва на 13 години и е шампионка по спортна гимнастика. Архивната снимка е качена в социалните мрежи от съученичка на известната певица.

Този кадър не само потвърждава спортната юношеска кариера на певицата, но и годината на нейното раждане 1939. Треньорите са я смятали за бъдеща олимпийска надежда. Отказва се, защото в пуберта бюстът й нараства много, нещо нетипично за гимнастичките, и повече не може да изпълнява съчетанията с финес. Но това пък я превръща в най-секси девойка в училището.

Примата на естрадната музика е успяла да запази перфектната си фигура и до днес. Запознати твърдят, че все още може да прави шпагат. 

Лили Иванова все така спазва спартанска дисциплина, останала й от спорта, храни се балансирано и всеки ден играе гимнастика, задължително спи дълго. А има и добри гени, пише show.blitz.bg.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com