Кралски експерти: Параноя гонеше Меган

Бившата актриса се страхувала от заговор срещу нея

Кралски експерти: Параноя гонеше Меган | StandartNews.com

Меган Маркъл била убедена, че срещу нея има заговор в двореца, заяви кралски експерт. Анонимен приятел на бившата актриса споделя пред The Times, че херцогинята на Съсекс от самото начало се е чувствала като аутсайдър и когато с Хари се преместили във „Фрогмор котидж“, тя всъщност се е изолирала от страх.

„Животът в Уиндзор не беше този, на който тя беше свикнала и искаше много бързо да избяга. Стана жертва на истинска параноя“, коментира източникът.

Друг анонимен авер на Меган допълва, че след раждането на Арчи тя се чувствала самотна в двореца и кралските задължения не я „задоволявали“.

Твърди се още, че Маркъл е документирала живота и премеждията си във Великобритания в дневник. Всички пикантни тайни на кралското семейство, от които то се страхува са записани именно в личния тефтер на херцогинята. Сега въпросните потайности биха могли да цъфнат в така наречената предстояща биография „В търсене на свободата: Хари и Меган“,

Кралският експерт Андрю Мортън коментира: „Тя е добра писателка. Все пак е учила академичен английски в колежа. Деликатна информация от първо лице е изключително силно оръжие и ако Меган наистина го притежава, тя ще има пълен контрол над ситуацията“.

Мортън отбелязва, че покойната принцеса Даяна също изпитвала известна параноя в Двора. След развода си с Чарлз тя била толкова уплашена, че е записвала всяко свое действие. Когато разбрала, че Андрю пише книга за нея, двамата започнали да общуват дистанционно, за да пазят кореспонденцията си в тайна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай