Коя мацка отряза брутално секссимвола Бен Афлек?/ФОТО/

Блогърка направи звездата за смях

Коя мацка отряза брутално секссимвола Бен Афлек?/ФОТО/ | StandartNews.com

Нивин ДжейПищна мацка брутално отряза секссимвола Бен Афлек и го направи за смях пред целия свят. След като се раздели с 33-годишната Ана де Армас, 48-годишният Бен Афлек бързо стана готов за нова връзка. Оказа се, че актьорът има профил в популярното приложение за запознанства Raya сред известни личности, където се опита да намери щастие в личния си живот.

Вниманието му беше привлечено от знойната блогърка и моделка Нивин Джей, която сама разказа за контактите си с холивудската звезда. Вчера тя публикува видео в TikTok, което незабавно стана абсолютен тих в мрежата.

Нивин Джей

Джейн споделя, че когато видяла Бен в поканата за запознанство, е помислила, че профилът му е фалшив и някой й прави номер. Същността на приложението е, че неговият потребител изпраща заявка до човека, който му харесва, така нареченото съвпадение. И ако той го приеме и отговори, започват да общуват. Ако го отхвърли - не могат да продължат комуникацията.Нивин това й направила – отрязала Бен.

Актьорът очевидно се обидил, че Нивин го отблъсна, и й правил видеоклип, в който пита защо. Нивин публикува именно това видео на Бен Афлек, с което още повече го злепостави.

Самата Джей като че ли изобщо не съжалява, че е отказала на Афлек. Тя подписа видеото с кратка фраза „Съжалявам, Бен“.

Нивин ДжейПо-късно в интервю Нивин заяви, че няма намерение да се подиграва с актьора. Не исках да му се присмивам в това видео. Засмях се на себе си. Мислех, че това е потребител, представящ се за друг човек, каза тя.

Слуховете, че Бен Афлек използва популярното приложение, се появиха за първи път през 2019 г., но по това време не беше ясно дали това е истинският му профил.

Сега, както се казва, Афлек предпочита комуникацията на живо и твърди, че прекарва много време с бившата си годеница Дженифър Лопес. Срещите им са тайни. Въпреки това обаче източници от обкръжението им твърдят, че Бен и Дженифър са приятели и нищо повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай