Коя е голямата любов на Натали Трифонова

Зрителите вече могат да гледат красавицата и като водеща на COOLt

Коя е голямата любов на Натали Трифонова | StandartNews.com

Натали Трифонова призна коя е голямата й любов - телевизията. Освен като синоптичка, зрителите вече могат да гледат красавицата и като водеща на COOLt. Блондинката заяви, че се е решила да поеме и тази работа след важна за нея среща.

"Категоричното решение дойде след запознанството ми с продуцентката Деа Манолова. След като имах възможността да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще правим предаването с любов и усмивка”, казва Трифонова.

Натали тепърва ще решава кое й по на сърце, едно е сигурно - тя знае какво иска и какво може да даде на зрителите.

"Телевизията е голямата ми любов. И не само в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш зрителите с хора, които си струват. В прогнозата за времето информирам и предупреждавам, в предаването ще разказвам и, надявам се, забавлявам", казва красавицата пред столичен ежедневник.

Доскоро Трифонова пускаше в социалните мрежи секси снимки в компанията на кавалер, който минаваше за неин годеник, а светските хроникьори прогнозираха пищна сватба.  После обаче се оказа, че той е бил само другарче  от детските години и дума не можело да става за любов.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай