Коя актриса роди внук на покойния Владо Каролев /Фото/

Звезда от филма "Доза щастие" е родила преди дни

Коя актриса роди внук на покойния Владо Каролев /Фото/ | StandartNews.com

Актрисата Валентина Каролева стана майка на момченце. Звездата от филма "Доза щастие" е родила преди дни, похвали се самата тя в социалните мрежи. Валентина и половинката й Александър са решили да кръстят бебето Виктор Данаил Александър Каролев. Семейството има дъщеричка. Тя се роди преди година и се казва Изабела.

"Ами ей го на! Голямо чакане. Съчувствам на всички бременни, които раждат след термин, но имам съвет, който моята леля, която е дула, ми даде още в началото на бременността - недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, защото има шанс да е леко объркан, абсолютно нормално е човека да се появи между 38 и 42 седмица; та за да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмиц, пише актрисата в Инстаграм.

"Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: “какви са тия две имена, никой няма да ползва второто и тн” хаха и да вярно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко странно, но пък аз насърчавам всеки да си го почуства това с името и да не се съобразява с рамки и мнения. Като даваме имена на децата, като че ли им даваме и вълшебните сили. В нашия случай: Виктор - победител; Данаил - Бог е моят съдия! Малък наш сине, вярвам, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре дошъл! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер татко и супер hubby!:, пише още актрисата.

Припомняме, че икономистът Владимир Каролев, не дочака раждането на своя внук. Той почина през есента сред дълга борба за живота му. Каролед издъхна на 60-годишна възраст, след като не успя да се пребори с травмите си след тежкото падане в Пирин. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай