Кошмар! Признанието на Михаела Филева

Изпраща една много, много лоша година

Кошмар! Признанието на Михаела Филева | StandartNews.com

Поп любимката Михаела Филева поздрави фенове и приятели в социалната мрежа Фейсбук за новата година, като същевременно и сподели, че 2021 г. е била най-ужасната за нея в личен план.

Ето какво написа певицата:

"Честита Нова година, приятели! Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година!

Но мисълта ми е друга - искам да ви благодаря, защото вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка", споделя тя.

"Благодаря ви, че ми давахте стимул да издам пореден албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне заедно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри!

Че гледате милиони пъти новите видеа, които създаваме за да илюстрираме музиката ми! Нека новата 2022-ра ви донесе здраве, щастие и благословение! Обичам ви много!", завършва поздрава си Филева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай