Колко печели Азис от "Хабиби"

100 бона в зелено може да дойдат от YouTube

Колко печели Азис от "Хабиби" | StandartNews.com

Кралят на поп фолка Азис може да спечели 100 000 долара от хита си "Хабиби". Клипът към песента, вкарала го в класация на New York Times за музикални диктатори през 2016-та, събра над 1 милион гледания. Минималнатата сума, която БГ артист получава за 1000 гледания в платформата, е около долар. 

“Отново 100 милиона гледания! И, разбира се, пак рекордът е мой“, написа изпълнителят във Фейсбук. Още при излизането си хитът имаше световен отзвук в социалните мрежи, като освен от свои колеги, фолкидолът получаваше клипчета с преизпявания на шлагера от Тайланд, Виетнам, Турция и Англия, припомня Монитор. 

През декември песента на Азис „Сен Тропе“ от 2011 г. също мина границата от 100 милиона гледания в платформата за видеосподеляне YouTube. "Благодаря ви от сърце! Това е празник за мен. Благодаря ви за любовта. Благодаря ви, че гледате моята музика. Вие ме правите щастлив и всичко се случва заради вас. Обичам ви!“, каза във видеообръщение той. Това безспорно е една от най-популярните песни на Азис, а във видеото към нея той е като Риана - с къдрава червена коса и на високи токчета. Преди години парчето бе поверено на гръцка звезда в местното издание „Като две капки вода“..

Костинбродският славей в момента се бори за челно място в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ и работи усилено, за да се превърне в „мъжа на мечтите си“. Певецът показа, че се подлага на нова странна интервенция – за промяна на долната челюст. Той взима мъжки хормони, като пие лекарства и се инжектира почти всеки ден. "Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!“, обясни наскоро той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай