Кола с младежи падна в Тунджа (ОБЗОР)

Кола с младежи  падна в Тунджа (ОБЗОР) | StandartNews.com

Младеж загина на място, а друг е в тежко състояние в болница, след като колата им излетя от пътя с над 150 км/ч и се приземи в река Тунджа. Катастрофата е станала рано сутринта в неделя на шосето между селата Николаево и Едрево.

Двамата млади мъже се връщали от дискотека, оставили свои приятели в близкото село и тръгнали да се прибират към Николаево. На десен завой над река Тунджа шофьорът изгубил контрол над управлението и направо полетял 60 м в дерето. Спътникът му изпаднал от колата и това спасило животът му. Водачът обаче е загинал на място.

Пострадалият е откаран в много тежко състояние в болницата в Стара Загора и е с опасност за живота. Жестока катастрофа затвори за часове пътя за Гърция. Млад грък загина в Кресненското дефиле, след като се заби с висока скорост челно в ТИР около 9 часа сутринта.

Автомобилът "Тойота" с гръцка регистрация е смазан до неузнаваемост. Катаджиите обясниха, че младият шофьор е предприел рисково изпреварване в тесния участък от пътя. Камионът влачил няколко метра тойотата, която е приклещена под мантинелата. Шофьорът й не е имал никакъв шанс да оцелее. Движението в района бе блокирано за близо час до разчистването на шосето за Гърция. Колона от автомобили се бе образувала и в двете посоки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай