Кои са българите, харесани от Долче и Габана

Белослава Хинова и Людмил Димитрова дефилираха за световното дуо

Кои са българите, харесани от Долче и Габана | StandartNews.com

Белослава Хинова и Людмил Димитров от “Ивет фешън” дефилираха в ревютата на Долче и Габана във Венеция. Бляскавото шоу беше аплодирано от световни знаменитости - Дженифър Лопес, Моника Белучи, Хелън Мирън, Крис Дженър, Кити Спенсър, Сиара, Нормани, Кортни Кардашиян, Крисчън Бейл, Филип Киркоров и Мария Бакалова. Зрелището на култовия площад „Сан Марко“ представи дамска колекция от 100 тоалета,  изработени от коприна, кадифе, брокати, стъкло и кристали. Белослава се разходи по подиума с рокля от копринен тюл с мрежеста пелерлина от лурекс. На следващата вечер Людмил се появи в пищен костюм в черно и златно, отразяващ венецианския лукс. Въпреки лошото време и изсипалата се градушка, седналият до котешката пътечка Вин Дизел изгледа представлението до финала му.

През юни Бел участва в представянето на новата круизна колекция на „Диор“ за 2022 на стадиона „Панатинайкос“ в Атина. 19-годишният Людмил, който е много по-малко известен от колежката си, е роден в София, завършил е Френската гимназия в столицата, а в момента учи „Управление на бизнеса и предприемачество“ в НБУ. Веднага е забелязан от модните агенции - The Lab в Милано, Select в Париж, IMM в Белгия, Place в Германия и 5th в Барселона. Звездата му изгря в началото на юли, когато дефилира за есенната колекция на френския бранд Jacquemus и сподели оваиции с Бела Хадид и Кендал Дженър.

В момента Белослава е в Париж, където й предстоят кастинги за ревютата от Седмицата от 27 септември до 5 октомври, а Людмил е в Милано и се подготвя за кастинги от Milano Fashion Week от 21 до 27септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай