Кобрата за целунатата репортерка: Приятели сме!

По-късно Джени дойде на празненството ни за успеха, написа Кубрат в Инстаграм

Кобрата за целунатата репортерка: Приятели сме! | StandartNews.com

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е приятел с репортерката Дженифър Равало и затова я е целунал след интервюто, която тя взе от него след победата на Кобрата над румънеца Богдан Дину.

Вчера е интернет пространството бе разпространено видео, в което се вижда как Пулев хваща за брадичката Равало и я целува по устните, след интервюто, което тя му взима. Впоследствие Равало определи случилото се за "малко смущаващо и странно“, а в социалните мрежи се появиха и доста критики за поведението на Кобрата.

"До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“, написа Пулев в Инстаграм.

Миналата вечер статия за случилото се публикува и британският "Гардиън", а повечето читатели на онлайн версията на вестника смятат, че действието на Кобрата не е целувка, а сексуално посегателство. Подобни коментари могат да се прочетат и на други места, като някои хора дори призовават Равало да подаде жалба срещу Пулев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай