Киров: Камелия се поболя от стрес

Киров: Камелия се поболя от стрес  | StandartNews.com

София. "Това няма преживяване", сподели Киро Киров след поклонението на Камелия Бончева в  Църквата "Свети Седмочисленици" в Столицата. Приятели на семейството, спортни деятели, дойдоха, за да почетат паметта й. Присъстваха и жертви на групата за отвличания, сред които и Катрин Маркова, майка на Джорджо.

Киро Киров познава семейството Бончеви именно покрай делото. "Въпреки, че аз съм от Ловеч и той е от Ловеч, но не се познавахме лично преди това, но той помогна на сина ми. Докато той подготвяше откупа, Ангел Бончев го е съветвал какво, как, къде да се обърне и така нататък", спомни си днес Киров, цитиран от БГНЕС.

Според него стресът, който Камелия преживя – 51 дни, в които е отвлечен съпругът й, и след това тя още три седмици е отключил нейната болест. "Реално тя е жертва на "Наглите" - тогава и сега вече, Бог да я прости", каза той.

Тялото на Камелия беше докарано със сребриста катафалка. Сред опечалените бяха забелязани Димитър Джамов, бившият шеф на БФС Иван Вуцов със синовете си Велислав и Руслан, депутатът Румен Стоилов от ГЕРБ, който е шеф на федерацията по самбо, бившият съдия Иван Леков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай