Хороскопът: Овенът в ново настроение, везните пазят здравето си

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през днешния ден

Хороскопът: Овенът в ново настроение, везните пазят здравето си | StandartNews.com

Денят предразполага към пасивност, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а настроението с резки промени без видими причини. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се, съветва астроложката Ивелина Пенчева.

Днес светът е нашето огледало – в него се отразява нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всичко, което говорят за нас околните е чистата истина. Анализирайте думите, казани по ваш адрес, но не предприемайте никакви действия под влияние на първичните инстинкти. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина.

Овен

Настроението ви ще се променя твърде често, причината може да е вашата непоследователност и нетърпение. Бъдете нащрек, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си.

Телец

Разчитайте главно на интуицията и собствените си сили. Можете да получите това, което искате без много усилия от ваша страна. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да се доверите на собственото мнение.

Близнаци

Може да се случат приятни неща или да научите хубави новини. Звездите днес ви подкрепят; опитайте се да извлечете максимума от това. Втората половина на деня се откриват интересни възможности.

Рак

Добре е да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове. Възможно е в днешния ден да осъществите интересно запознанство, което да се превърне в началото на дълго приятелство.

Лъв

Най-добре не разчитайте само на късмета си. Даже да решите, че държите шанса в ръцете си, недейте да рискувате. С времето ситуацията ще се промени и ще можете да се върнете към това, което имате предвид.

Дева

Недейте да бързате и да си давате зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж и е по-добре да ги отложите за по-късно.

Везни

По-голямото физическо натоварване или напрегнатата атмосфера могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат спорове и конфликти.

Скорпион

Днес може да имате вълнуващи преживявания, но не забравяйте за здравия разум, така че по-късно да не съжалявате. Избягвайте всякакви крайности в действията и реакциите си. Продължавайте да давате най-доброто от себе си на връзката си.

Стрелец

Време е да се прегрупирате, да съберете сили и да преосмислите тактиката си за по-нататъшни действия. Планетарните аспекти са изключително положителни и ще ви донесат възможност да блеснете.

Козирог

Прекалената самоувереност може да доведе до грешки и неуспехи. Днес можете лесно да пренебрегнете това, което е точно под носа ви или да се объркате в нещо елементарно. За да избегнете неприятности, недейте рискува, заемете се с по-прости неща.

Водолей

Вашият прекомерен ентусиазъм може да доведе до обратния резултат: да предизвикате раздразнение у околните и това ще забави начинанията и действията ви. Ако не се налага да правите нещо важно, по-добре прекарайте деня на спокойствие.

Риби

Старайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално. Днес сте податливи на чуждо влияние. Не се доверявайте прекомерно, защото може да бъдете измамени.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай