Хороскоп: Стрелецът влиза в авантюра, рибите приемат съвети

Днес е време за творчески и нестандартни решения

Хороскоп: Стрелецът влиза в авантюра, рибите приемат съвети | StandartNews.com

Днес е хубав ден за общуване и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Благоприятно е да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми. Но денят предполага и активни действия. В нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можете да пътувате, да започнете нещо важно, да заложите фундамента за нови големи дела или да дадете второ дихание за продължаване на започнатите вече. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Време за творчески и нестандартни решения.

Овен

Смело можете да поемете инициативата във всички сфери на живота, да заявите смело своите желания, очаквания и намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно.

Телец

Днес мързел, разсеяност, променливост на емоциите могат да попречат на изпълнението на обичайните ви задължения. Незначителните промени в настроението могат да повлияят на самочувствието. Редувайте работата с почивка.

Близнаци

Днес ви очакват многобройни задачи, а може би ще почувствате недостиг на сили. Вероятно ще имате нужда от повече почивка и сън, за да се възстановите. Увеличете приема на витамини и минерали, особено желязо.

Рак

Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Бъдете внимателни при работа с техниката и с режещи предмети. Организирайте си срещи.

Лъв

Бъдете внимателни, но и бдителни – лесно можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Дева

Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя неимоверно много. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Запазете спокойствие и не давайте външен израз на емоционалните изблици.

Везни

В този ден е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Днес се уморявате по-бързо от обикновено и се нуждаете от повече почивка. Прекомерното напрежение е нежелателно, поради което самочувствието може да се влоши.

Скорпион

Звездите ще бъдат на ваша страна и ще можете да се възползвате от тяхното благоразположение. Възможно е да получите изкусително предложение, на което трудно ще устоите. Ще можете да реализирате някои стари планове.

Стрелец

Имате силно желание да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Вие сте предразположени към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото може да съжалявате скоро.

Козирог

Практичността и здравият разум са вашето предимство днес. Ако хората поискат съвет, ще можете да предложите правилното решение. Не бъдете прекалено взискателни и критични към партньора си. Опитайте се да покажете уважение към другата си половинка.

Водолей

Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете прекалено упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората искат да ви кажат и си направете нужните изводи.

Риби

Ако имате за нещо колебания, добре е да се консултирате с най-близките си, когато се сблъскате с трудности, които не знаете как да разрешите. Те се грижат за вас и ще ви предложат добри съвети, които да ви помогнат да намерите решенията, които търсите.

Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай