Хороскоп: Стрелецът изпразва портфейла, девите метат след другите

Денят е изпълнен с изненади, така че не се учудвайте на нищо

Хороскоп: Стрелецът изпразва портфейла, девите метат след другите | StandartNews.com

Денят е изпълнен с изненади, така че не се учудвайте на нищо! Въоръжете се с търпение и настроение, и чакайте да ви се случи нещо, което не очаквате. Бъдете на ниво, не се дръжте сякаш светът свършва!

Овен

Днес сте в отлично настроение. Чака ви обаче доста работа. Направете си план и се постарайте да го изпълните! Ще получите помощ от близките си. Свободното си време пък може да прекарате така, както ви се иска. Желателно е вечерта да сте си у дома.

Телец

Денят е благоприятен за пазаруване. Може да придобиете нова кола или да се заемете с ремонт у дома. Възможни са обаче здравословни проблеми. Увеличава се рискът от възпаление на лимфните възли. Може да получите подарък от съдбата – неочаквана печалба.

Близнаци

Доста сте старателни и с каквото и да се захванете днес, ще постигнете завидни резултати. Мъжете обаче се инатят всичко да става така, както са планирали. Това е грешка. Настъпват промени, с които трябва да се съобразите. Избягвайте и конфликтите, и пазаруването!

Рак

Сега е моментът да помечтайте с любимия (любимата) и да правите планове за бъдещето. Денят е чудесен за пътуване и за забавление. Не вземайте обаче и не давайте пари назаем! Може да намерите хора, които да ви повярват, да ви подкрепят, или дори да се влюбят във вас.

Лъв

Времето е чудесно за всякакви творчески начинания. Имате прекрасни идеи, опитайте се да ги реализирате! Забравете за съмненията и действайте! Може да се сдобиете с качествена битова техника. Внимавайте с химичните препарати! Увеличава се рискът за повява на екзема.

Дева

Губите доста време, за да оправяте чужди пропуски и проблеми. Не се чувствате в обичайната форма, но имате възможност да си починете. Обмисляйте внимателно всяка дума, защото се увеличава опасността да не засегнете някой! Пазарувайте само наложителни неща!

Везни

Днес трябва да упорствате повече, за да изпълните целите си. Планирайте по-внимателно разходите си! Ако се налага да използвате режещи инструменти у дома, внимавайте, възможни са аварии! Това е добър ден за запознанства и за начало на лечебни процедури.

Скорпион

Нуждаете се от развлечения и отдих, за да възстановите силите си. Предстоят ви срещи и хубави вълнения с хората, които обичате. В този ден може да получите просветление, да научите кармичните си уроци или да получите информация за преражданията си.

Стрелец

В този ден може да обикаляте магазините и да се забавлявате, изпразвайки портфейла си. Може да се сдобиете с ценни вещи. Навярно самотните ще има с какво да се похвалят. В ден като този може да преоткриете любовта. Семейните отношенията ще се подобрят.

Козирог

Не се захващайте с важни неща следобед, защото усилията ви вероятно ще са напразни! След това ще имате повече основания да се радвате. Трябва обаче да се жертвате в полза на другите, направете нещо специално за тях!

Водолей

Днес сте доста уязвими от външни атаки. Възможни са енергийни пробиви в аурата. Затова внимавайте с кого общувате! Не доставяйте удоволствие на дразнителите! Ако някой се забавлява докато ви дразни, намерете начин да го разкарате от пътя си! Избягвайте споровете!

Риби

Не искайте много от съдбата! Дава ви се това, от което имате нужда. Ако мислите за някого, непременно му се обадете! Не тормозете обаче събеседника с недомлъвки! Няма да ви разбере, ако му разказвате притчи. Не си струва да се обръща внимание на сънищата. Няма да се сбъднат.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай