Хороскоп: Приятели оказват помощ на стрелеца, любов радва везните

По-добре е да пестите жизнените сили, отколкото да ги пропилявате в празно бърборене

Хороскоп: Приятели оказват помощ на стрелеца, любов радва везните | StandartNews.com

Днес опитайте се да се въздържате от всякакви енергични дейности в абсолютно всички области. По-добре е да пестите жизнените сили, отколкото да ги пропилявате в празно бърборене. Отървете се от ненужните контакти и погледнете на живота с трезв поглед. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете иначе ви очакват неприятности.

Овен

Подгответе се за пречки в деловите контакти. Възможно е да има забавяния и грешки при подписване на бизнес документи.  Ако е възможно, опитайте се да намерите време за почивка днес, ще бъде по-добре.

Телец

Очаква ви един доста забързан ден. Ще трябва да правите по няколко неща наведнъж, да коригирате грешките на други хора или да завършите започнатото от някой друг.  Да се разбирате с другите не винаги ще е лесно. Някои от вас ще трябва да се справят с неприятни и неискрени хора.

Близнаци

Денят носи малко агресивна енергия и ще бъде доста неспокоен, но все пак успешен. Добре е за работа. Ще се справите без проблем. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови цялостното самочувствие. 

Рак

Днес не поемайте много задължения и работа. Непременно си отделете малко свободно време, отдайте го на себе си. Няма да е излишно да се запишете за една сесия в СПА центъра. Не е изключено любовта ви да премине през превратностите на момента.

Лъв

Следобед е по-добре да избягвате претоварване и стресови ситуации. Все пак не можете да избягате от обстоятелствата. Това време е по-подходящо за релакс, отколкото за някаква досадна работа или правене на планове за бъдещето.

Дева

Този ден ще започне с някои трудни неща, решаване на важни въпроси. Справянето с тях ще бъде много по-лесно, отколкото сте очаквали. Може би ще се намери дори някой, който с радост ще ви помогне.

Везни

Ден на стрес върху нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат безпокойство. Психичното натоварване значително ще намали общото благосъстояние. Добре би било да се откажете от външната дейност и да се наслаждавате тайно на любовните радости.

Скорпион

Днес може да се чувствате неразположени и в меланхолично настроение. Избягвайте места, където има много хора, където се чувствате напрегнати. В никакъв случай не влизайте в спорове, търсене на правото.

Стрелец

По-добре е да започнете деня с най-важните и сериозни неща. Ще постигнете много, ако не си губите времето. Вие сами ще се справите отлично с решаването на трудни въпроси, но ще е добре дошла и помощта, предложена от приятели.

Козирог

Вместо да се тревожите за нещо, помислете дали не можете да извлечете бонуси от ситуацията. Очаква се трудна работна среда, но благодарение на вашата общителност и здраво мислене, ще успеете да разрешите всички несъответствия.

Водолей

Днес колкото и да не ви е приятно, могат да настъпят неочаквани промени, които да ви принудят да промените плановете си. Добре е за такива случаи да имате резервен вариант. Обърнете внимание на това как се развиват отношенията ви с другите. Внезапно може да се окаже, че някой е обиден от вас.

Риби

Приливът на чувства ще бъде свързан не само с особеностите на настоящия момент и личен темперамент, но и с предстоящия развой на събитията, който вече се усеща в малките неща. Ако в романтиката стигнете до задънена улица, потърсете нови пътища.

Източник: tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай