Хавиер Бардем: Обичам Джони Деп

Съпругът на Пенелопе Крус защити колегата си в делото му срещу Амбър Хърд

Хавиер Бардем: Обичам Джони Деп | StandartNews.com

Хавиер Бардем защити колегата си и дългогодишен приятел Джони Деп в делото с бившата му съпруга Амбър Хърд, която го обвинява в домашно насилие. Прочутият испанец е написал изявление, в което изразява обичта си към звездата от „Карибски пирати“.

„Той винаги е бил истински джентълмен, много щедър и грижовен приятел към мен и моето семейство. Аз обичам Джони и го уважавам дълбоко. Благодаря му, че в сърцето си е все още малко и свободно момченце, но и зрял и обичлив мъж, на когото другите винаги могат да разчитат. Обичам го, защото е добър човек, заплетен в лъжи и манипулации, но въпреки всичко е усмихнат. Той преодолява трудности чрез музиката си, киното и мълчанието си. Благодаря ти, Джони. Милиони като мен те обичат“, пише Бардем.

Хавиер е поредната знаменитост, която защитава Деп. Съпругата му Пенелопе Крус, бившата годеница на Деп – Уинона Райдър, както и майката на децата на Джони – Ванеса Паради, категорично се изказаха в подкрепа на Джак Спароу, наричайки обвиненията на Амбър Хърд „лъжи“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай