Хари и Меган изгубиха 200 000 последователи

Феновете в Инстаграм намаляха, откакто херцозите живеят извън Острова

Хари и Меган изгубиха 200 000 последователи | StandartNews.com

200 000 последователи по-малко има вече в Инстраграма на Хари и Меган. Феновете започнаха да се оттеглят от височайшата социална мрежа, след като стана ясно, че принцът и бившата актриса не желаят да изпълняват задълженията си на висши членове на династията, пише Daily Mail. Още повече, че двойката от доста време насам не публикува новини на „кралския“ са акаунт. Британски журналисти са изчислили, че до март Sussex Royal Instagram наброява 11,3 милиона последователи, но след това броят им рязко е спаднал. Една от причините е и тази, че херцозите трябваше да се откажат от бранда Sussex Royal, след като напуснаха Острова, поживяха в Канада и се установиха в Ел Ей. Сега се предполага, че съпрузите ще обявят нови акаунти веднага след пандемията, като първите новини ще бъдат за тяхната благотворителност в рамките на фонда Archewell.

В същото време броят на последователите на принц Уилям и Кейт Мидълтън продължава да расте – през последните месеци Kensington Palace Royal може да се похвали със 100 хиляди фенове в плюс.    

Междувременно край Темза отново беше тиражирано признание на Кресида Бонас – бившата негласна годеница на Хари, цитирана от People.com. Актрисата модел споделя, че в продължение на двете години, през които са били заедно с принца, е била подложена на огромно напрежение – дали ще се справи, дали разбира правилно знаците в династията, дали няма да бъде отхвърлена, защото не е идеална.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай