Хари емоционален пред ООН, какво разкри за Меган

Херцозите на съсекс бяха в Ню Йорк по случай Международния ден на Нелсън Мандела

Хари емоционален пред ООН, какво разкри за Меган | StandartNews.com

Принц Хари разбира, че Меган Маркъл е неговата "сродна душа" по време на едно от пътуванията им до Африка. 37-годишният херцог на Съсекс припомни сладкия спомен в понеделник, докато изнасяше реч в чест на Международния ден на Нелсън Мандела в централата на ООН в Ню Йорк.

"Откакто за първи път посетих Африка на 13-годишна възраст, винаги съм намирал надежда на континента", сподели той, наричайки го своя "спасителен пояс".

"Това е мястото, където се чувствах най-близък с майка си и потърсих утеха след смъртта ѝ", продължава той и добавя: "и където разбрах, че съм намерил сродна душа в лицето на съпругата си".

Хари и Меган посетиха континента два пъти по време на годежа си и веднъж след като се ожениха, припомня "Дир". За първи път двойката пътува до там малко след като започнаха да се срещат през юли 2016 г. и се върна през август следващата година, за да отпразнува 36-ия рожден ден на херцогинята на Съсекс.

Дни след като през април 2019 г. представиха съвместния си профил в Инстаграм, Хари и Меган споделиха снимка от второто си пътуване до Ботсвана, на която се вижда как поставят нашийник на слон, за да помогнат на природозащитниците и да го предпазят от бракониери.

Двамата се ожениха през май 2018 г. в лондонския параклис "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор, а на сватбата присъстваха както кралски особи, така и знаменитости.

През следващия септември, по-малко от пет месеца след като Меган роди първото им дете, синът им Арчи, тричленното семейство се отправи на 10-дневна обиколка в Африка.

По това време Хари заяви пред британски телевизионен оператор, че се чувства "повече като себе си" в Африка, отколкото където и да било другаде.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай